+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

Vissza az áttekintő oldalra

vSolution MATRIX

 

Összekapcsolt hálózat alapú AV technológia az aktív tanuláshoz

AVoIP kollaborativ megoldás, mely a Cynap/Cynap Core egységeket használja video és hang streamelésre számos képernyők között. Kiegészítő funkció mely tantermekre, laborokba és tárgyalótermekre terveztek mérettől függetlenül.

Az eredeti AVoIP kollaborativ megoldás

Drag & drop vezérlés és kezelés

Egyszerű kezelhetőség

Ingyen firmware frissítések, díjmentes licenc

Akár 40 munkaállomásig

WolfVision vSolution Matrix
WolfVision Matrix ipad
WolfVision vSolution Matrix
WolfVision vSolution Matrix
WolfVision Cynap-application

Multifunkcionális tér munkához és tanuláshoz

Egy központi irányító segítségével, a központi állomástól függetlenül működtethet egymástól különálló és csoportos munkaállomásokat, a szoba maximális kihasználása érdekében. A munkaállomásokat külön is kiválóan használhatjuk kistermes megbeszélésekhez vagy kisebb csoportos munkákhoz az alatt az idő alatt mikor a termet nem egészben szeretnénk kihasználni.

WolfVision vSolution Matrix

Alkalmazás, gombmentes oktatói környezet

Más megoldások használatához alkalmazásokra, gombokra és külső szoftverekre van szükség a teremben. Csak a WolfVision vSolution MATRIX ajánl tényleges alkalmazás-, gomb- és gondmentes felhasználóbarát tanulási környezetet az összes tanuló számára.

Egyszerű drag & drop vezérlés több képernyős megjelenítéshez

A Cynap rendszer minden munkaállomásnál egy könnyen kezelhető és ráérezhető közreműködői környezetet biztosít minden felhasználó számára és az egyszerű drag & drop ’Room View’ vezérlő felület segítségével könnyedén mozgathatjuk tartalmainkat a teremben lévő kijelzők között.

WolfVision Matrix ipad
WolfVision vSolution Matrix

Az adataid az ujjad hegyén

Tudjuk, hogy két tanóra sohasem egyforma – pont ezért teszi lehetővé MATRIX megoldásunk számodra, hogy hozzáférj adataidhoz felhőből, Internetről, USB-ről vagy más forrásból, hogy aztán megoszthasd a munkaállomással könnyedén – a tanterem maximális rugalmassága érdekében.

Kiegészítő lehetőségek

WolfVision security

Vállalati szintű biztonság

Egyedi tervezésű, zárt, Linux rendszer biztosítja a 100%-os vezetéknélküli adatkódolást, IEEE802.1x hitelesítést, s az ezen felüli személyre szabható biztonsági funkciók szolgáltatják az önnek szükséges védelmet.

WolfVision proven tec

Touchback vezérlés

Használjon egy érintőképernyős monitort Windows laptopja vezetéknélküli vezérléséhez, miközben a fő kijelzőnél dolgozik.

WolfVision proven tec

Professzionális tanács, bizonyított technológia

Több mint 250 sikeres MATRIX telepítés után, biztos lehet benne hogy szakértői tanácsot, szolgáltatást és támogatást fog kapni a választott termékéhez a tapasztalt, professzionális széleskörű csapatunktól.

WolfVision no hidden charges

Ingyenes firmware, Díjmentes Licenc

A rendszeres firmware frissítések, új funkciókat és fejlesztéseket biztosítanak, így hosszabbítva meg befektetése élettartalmát ezzel segítve befektetése megtérülését.

WolfVision rm

Távoli kezelés és frissítések

Az ingyenes vSolution Link Pro szoftverünk biztosít könnyű távoli konfigurálást, megfigyelést, kezelést és frissítést a WolfVision rendszerekhez.

WolfVision Element

Szoba vezérlő felületek (API)

Előkészített modulok és személyre szabható felületek (API) elérhetőek a WolfVision rendszerekhez, ezzel lehetőséget adva, hogy a szoba vezérlőrendszerével kommunikáljanak LAN-on vagy USB-n keresztül.

WolfVision-lan-network

Kivitelezési előnyök

A három különböző hálózat beállíthatósági adottsága (ld. BYOD wifi, vezérlés és admin, internet szolgáltatás.) jelentős előny, mikor oktatási környezetének tervein dolgozik.

Technikai jellemzők

Hasonlítsa össze a termékeket!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tudjon meg többet a díjnyertes vezeték nélküli prezentációs és kollaboratív rendszereinkről!