+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

Avian Systems Kft.

Wolfvision gyártó partnere

 

Professzionális minőségű dokumentumkamerák és vezeték nélküli adatátviteli megoldások az AV-piacon.

Az Avian Systesm Kft. 27 éves múltra tekint vissza az audió-videó technika alkalmazása terén. Tevékenységeink közé tartozik élvonalbeli audió-vizuális eszközök importálása, forgalmazása, irodai és ipari audió-vizuális rendszerek tervezése és installálása, TV- és videóstúdiók tervezése és építése, online közvetítések szervezése és lebonyolítása.

Mindig arra törekedtünk, hogy az adott szakterület élvonalbeli megoldásival, termékeivel foglalkozzunk. Így vagyunk a partnerei már lassan 20 éve a Wolfvision nevű gyártónak, ami professzionális minőségű dokumentumkameráiról és vezeték nélküli adatátviteli megoldásairól híres az AV-piacon.

Az érintés vagy érintkezés mentes tárgyalók kialakításának alapeleme egy olyan vezeték nélküli átvitelt biztosító berendezés, ami minden környezetben könnyen és megbízhatóan használható. Ilyenek a Wolfvision Cynap termékek, amiket ezen weblapunkon ismertetünk.

Fennállásunk óta számos rendszert telepítettünk, ahol ez a technológia alkalmazásra került, így pl. a Magyar Nemzeti Bankban, az Állami Számvevőszékben, a Procter & Gamble vállalatnál, a Debreceni Egyetemen., illetve sok viszonteladónk telepített már ilyen eszközöket partnereiknél.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tudjon meg többet a díjnyertes vezeték nélküli prezentációs és kollaboratív rendszereinkről!