+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

Vissza az áttekintő oldalra

Cynap Videobar

 

Valósidejű együttműködés, határok nélkül

Cynap BYOD vezeték nélküli prezentációs technológia

Digitális prezentációs eszközök

Magas kompatibilitás

Széles szoftvertámogatás

Fohhn hangtechnika

4K képminőségű, 120 fokos AI kamera

A Cynap videobar hibrid tárgyalótermi megoldást kínál kis és közepes méretű tárgyalók számára. A tökéletes, a tér egészét betöltő hangzásról 2 darab 70W-os Fohhn hangszóró gondoskodik, ami kiegészül egy 4K képminőségű, 120 fokos FOV automatikus keretezésű AI kamerával, aminek kristálytiszta képével semmi sem marad rejtve. Az egész teret átölelő, akár 7 méteres hatótávolsággal rendelkező, visszhang-kioltással felszerelt mikrofonnak köszönhetően valós hangzás érhető el.

A Cynap BYOD vezeték nélküli prezentációs technológia a legtöbb szoftverrel kompatibilis, így támogatja többek között az AirPlay-t, a Miracast-ot, A Chromecast-ot. A megosztást elindíthatja bármilyen eszközről, például laptopról, tabletről vagy akár okostelefonról.

Wolfvision Cynap Videobar
Wolfvision Cynap Videobar
Wolfvision Cynap Videobar

BYOM webes megbeszélések

A megbeszélések házigazdái a saját laptopjukra telepített vSolution alkalmazásunk segítségével vezeték nélkül csatlakozhatnak a videobarhoz. Innen közvetlenül saját eszközükről kezdeményezhetnek vagy csatlakozhatnak webes találkozókhoz. A használata rendkívül egyszerű, és az összes helyiségben található AV eszköz kezelése egyetlen alkalmazással történik.

4K UHD AI kamera

Tűéles kép a 4K UHD AI kamerának köszönhetően

A WolfVision világhírű lenyűgöző kameratechnológiájáról, és ez alól a Cynap Videobar sem kivétel. 4K UHD AI kamerával van felszerelve automatikus keretezéssel, amely kristálytiszta képet jelenít meg a képernyőn a kiemelkedő felhasználói élmény érdekében.

Kristálytiszta hangtechnika a Fohhn jóvoltából

A kivételes hangzásról a kiváló minőségű Fohhn hangtechnika gondoskodik. Mikrofonja biztosítja az akár 7 méteres hangfelvételi hatótávolságot, kifinomult zajelnyomó technológiával, visszahang-kioltással, valamint automatikus erősítésszabályozással. A térbeli határokat is legyőzi a Cynap videobar 2 db 70W-os Fohhn hangszórója, amelyek kristálytiszta hangzást biztosítanak.

Kristálytiszta hangtechnika
Annotációs eszközök és whiteboard lehetőség

Annotációs eszközök és whiteboard lehetőség

Tegyen hozzá a tartalmához az annotációs funkcióval, vagy használja a beépített whiteboard funkciót az ötletei feljegyzésére, rögzítsen anyagokat egy csatlakoztatott kamera vagy egyéb vizualizációs eszköz segítségével. A Cynap Videobar számos vizuális konferencia eszközzel rendelkezik, amelyek segítik a szemléltetést és megértést.

Kiegészítő lehetőségek

WolfVision proven tec

Streaming lehetőség

Böngésző alapú “élőnéző” mód használatával azonnal megoszthatja tartalmait a világ bármely pontján, akár több néző számára is.

WolfVision security

Tervezett biztonság

Személyre szabható biztonsági megoldások, hogy termékeink és szolgáltatásaink maximális védelem alatt állnak.

WolfVision quality

Digitális signage lejátszó

A képernyővédőn további tartalmakat jeleníthet meg, mint például az értekezlet napirendje, akár web URL-ből vagy helyben tárolt HTML-kódból.

WolfVision security

Gyors integráció

A Cynap Videobar könnyedén telepíthető és konfigurálható. Az elérhető API modulok minden elvárásnak megfelelően integrálhatók.

WolfVision no hidden charges

Távoli elérés és adminisztráció

Győzze le a térbeli és időbeli akadályokat és vezérelje távolról a különféle funkciókat, legyen szó telepítésről, adminisztrációról.

WolfVision rm

Garancia

Termékeinkre 3 év gyártói garanciát vállalunk, mely igény esetén kiterjeszthető akár 5 évre is.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tudjon meg többet a díjnyertes vezeték nélküli prezentációs és kollaboratív rendszereinkről!