+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

Vissza az áttekintő oldalra

Cynap Pure Pro

 

Kimagasló kollaborativ és vezetéknélküli prezentáció

BYOD vezetéknélküli képernyő megosztás

Zoom/MS Teams/WebRTC támogatás

Digitális tábla és jegyzet funkció

Fájl és tartalom lejátszó

A Cynap Pure összes előnyével és még néhány funkcióval a nagyobb Cynap rendszereinkből. Ideális kiegészítője lehet már meglévő infrastruktúrába, a vezetéknélküli képernyőtükrözést és a népszerű kollaborációs eszközök széles választékát ötvözve.

WolfVision Cynap Pure front
WolfVision Cynap Pure connectors

Vezetékek nélkül, alkalmazások nélkül, gombok nélkül, gondok nélkül

A Cynap Pure támogatja az AirPlay, Miracast, és Chromecast képernyőtükrözést, így nincs szükség külső usb-s eszközre, alkalmazásra, gombokra vagy extra szoftvarre mikor tartalmat szeretne megosztani bármilyen okostelefonról, laptopról vagy tabletről.

WolfVision Cynap Pure-pro

Jusson hozzá anyagaihoz bármilyen forrásból

Az adatait könnyedén oszthatja meg a kijelzőre akár felhőn, Internetes tárhelyen, vagy mobilkészülékén keresztül – még laptopja sem lesz nélkülözhetetlen többé – egyszerűen hozza el előadását egy USB-s adathordozón vagy töltse le egyből a felhőből!

Azonnali hozzáférés a Zoom értekezletekhez

A Zoom és MS Teams internetes konferencia alkalmazásokhoz nyújtott támogatással könnyen indíthat rögtönzött értekezletet vagy csatlakozhat a betervezett Zoom értekezlethez egyből a Cynap Pure Pro készülékről. A WebRTC felületéhez szintén támogatást biztosítunk.

WolfVision Cynap Pure-pro-zoom-meetings
WolfVision Cynap Pure-pro-annotation

Jegyzeteljen bármely nyitott ablakra

Egészítse ki előadását a beépített jegyzet funkciónk használatával – vagy jegyzetelje észrevételeit a digitális tábla segítségével és mentse el mindkét végeredményt jövőbeni felhasználásra.

4K UHD kimeneti felbontás

4K UHD – 60 FPS kimeneti felbontás biztosítja, hogy a képernyőn lévő tartalom bármilyen eszközről mindig nagyszerűen fog festeni, és az újító Touchback funkció késleltetésmentes távoli vezérlést biztosít laptopjához, míg ön előad.

WolfVision Cynap Pure-4K
WolfVision Cynap Pure connectors

Professzionális integráció

A Cynap Pure akár azonnal telepíthető és használható. Könnyen beállítható és az előre programozott/személyre szabható API modulok biztosítják az ön követelményeinek megfelelő professzionális beépítést. A rendszer periférikus eszközök vezérlését is lehetővé teszi.

Kiegészítő lehetőségek

WolfVision quality

3 év Garancia

A Cynap Pure / Cynap Pure Pro rendszerek mellé 3 év garanciát biztosítunk.

WolfVision proven tec

Touchback vezérlés

Használjon egy érintőképernyős monitort Windows laptopja vezetéknélküli vezérléséhez, miközben a fő kijelzőnél dolgozik.

WolfVision security

Vállalati szintű biztonság

Egyedi tervezésű, zárt, Linux rendszer biztosítja a 100%-os vezetéknélküli adatkódolást, IEEE802.1x hitelesítést, s az ezen felüli személyre szabható biztonsági funkciók szolgáltatják az önnek szükséges védelmet.

WolfVision no hidden charges

Ingyenes firmware, Díjmentes Licenc

A rendszeres firmware frissítések, új funkciókat és fejlesztéseket biztosítanak, így hosszabbítva meg befektetése élettartalmát ezzel segítve befektetése megtérülését.

WolfVision rm

Távoli kezelés és frissítések

Az ingyenes vSolution Link Pro szoftverünk biztosít könnyű távoli telepítést, megfigyelést, kezelést és frissítést a WolfVision rendszerekhez.

WolfVision meeting

vSolution Meeting

Szobafoglalási funkció, mely zavartalan együttműködésének köszönhetően az Outlook Calendar-ral kimagasló kezelhetőséget biztosít a tárgyalóhelyei beosztásához.

WolfVision Element

Szoba vezérlő felületek (API)

Előkészített modulok és személyre szabható felületek (API) elérhetőek a WolfVision rendszerekhez, ezzel lehetőséget adva, hogy a szoba vezérlőrendszerével kommunikáljanak LAN-on vagy USB-n keresztül.

WolfVision browser

Integrált internetes böngésző

Jelenítsen meg internetes tartalmat a kijelzőn egymás mellett a szokásos prezentációs anyagával együtt a hihetetlen rugalmasság érdekében, tantermekben vagy tárgyalótermekben.

Fejlesztések és Kiegészítők

wolfvision-office

Office 365 Kiegészítő Csomag

A Csomag egy MS Teams klienst kínál, továbbá elérést biztosít több ismert Office 365 alkalmazáshoz, mint például a Word, PowerPoint, Excel, Outlook, és a OneNote. (Aktív Office 365 felhasználó szükséges)

WolfVision vsolutionapp

vSolution App

Internetes konferencia vezérlő, Zoom, Teams vagy webRTC-be való belépéskor, felvételt engedélyez a tartalomról a mobil készülékre és még sok más (iOS, Android, Windows).

WolfVision Cynap Pure-remote

Távirányító

Opcionális távirányító igény szerint elérhető

Technikai jellemzők

Hasonlítsa össze a termékeket!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tudjon meg többet a díjnyertes vezeték nélküli prezentációs és kollaboratív rendszereinkről!