+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu
Vissza az áttekintő oldalra

Cynap Pro

 

A modern tantermek és tárgyalótermek középpontja

Dokumentum és média kijátszó

Fehértábla és jegyzet funkció

Vezeték nélküli képernyő megosztás

Zoom/MS Teams/WebRTC találkozók

Felvétel és stream

A Cynap Pro egy hatékony vezeték nélküli prezentációs, web konferencia és kollaborációs eszköz. Vezeték nélküli képernyő megosztást biztosít minden iOS, Android, Windows, macOS és Chrome OS eszközhöz, egy sor más egyedi web konferencia és kollaborációs lehetőség mellett. A modern tárgyalók, osztálytermek ideális központi eleme ez a könnyen használható minden az egyben AV eszköz, ami ráadásul tartalmazza az új Cynap multi-platform web konferencia megoldást is. Szintúgy ’vezérlő központjául’ szolgálhat a MATRIX multimédiás megoldásunkhoz.

WolfVision Cynap front
WolfVision Cynap main
WolfVision Cynap connectors
WolfVision Cynap connectors

Alkalmazás és hardverkulcs mentes képernyőmegosztás

Csatlakozzon és ossza meg képernyőjét a mobil készülékébe épített vezetéknélküli technológián keresztül. A vezetéknélküli BYOD megoldásunk alkalmazható – iOS, iPadOS, Android, Chrome OS, Windows és Mac eszközökkel – teljeskörű támogatással Airplay, Chromecast és Miracast képernyőtükrözéshez.
WolfVision Cynap-recording

Rögzítse tartalmát

A Cynap Pro segítségével rögzítheti több ablakos vetítését és multimédiás tartalmát. Minden felvétel nagyfelbontásban történik és a készülék belső tárhelyére kerül mentésre – tökéletes kiegészítője lehet az Ön online oktatási programjának. A beépített Capture funkciós csomag, egységes kezelőfelületet biztosít a Panopto, Kaltura, Opencast és egyéb kompatibilis video management rendszerek számára.

Multi-platform web konferencia

A Cynap Pro multi-platform web konferencia megoldása közvetlenül az eszközön fut és arra szolgál, hogy egy sor olyan igényt megoldjon, ami a BYOM (Bring Your Own Meeting) környezetben merül fel. Az összetett, több lépéses beállításokkal, sávszélesség problémákkal itt nem kell számolni, és a Zoom, MS Teams vagy WebRTC-alapú vezeték nélküli konferencia ülésszakok könnyen indíthatóak és vezérelhetőek érintőképernyőről, bármely laptopról, okostelefonról vagy tabletről.
WolfVision Cynap Pure-pro-zoom-meetings
WolfVision Cynap-application

Stream és rögzítés mobilra

Az egyedülálló vSolution alkalmazásunk iOS, iPadOS, Android és Windows rendszerekhez, lehetőséget nyújt közönségének, hogy élő közvetítést fogadjanak a Cynap Pro-ról és felvételt készítsenek a prezentációról vagy előadásról a saját okostelefonjukra vagy tabletjükre.

Szabadság a jelenhez

A Cynap Pro egyszerre képes lejátszani, megjeleníteni, felvenni és streamelni az összes általánosan használt elektronikus tartalmat, ezzel adva Önnek végtelen lehetőséget a prezentációjához, előadásához vagy aktív tanulási óráihoz szükséges anyagok bemutatásához.

Az adatait könnyedén oszthatja meg egy kijelzőre akár felhőn, Internetes tárhelyen, vagy mobilkészülékén keresztül – még laptopja sem lesz nélkülözhetetlen többé – egyszerűen hozza el előadását egy USB-s adathordozón vagy töltse le egyből a felhőből!

WolfVision Cynap-tablet
WolfVision Cynap Pure-pro-annotation

Jegyzeteljen bármely nyitott ablakra

Egészítse ki előadását a beépített jegyzet funkciónk használatával – vagy jegyzetelje észrevételeit a digitális tábla segítségével és mentse el mindkét végeredményt jövőbeni felhasználásra.

Kiegészítő lehetőségek

WolfVision proven tec

Touchback vezérlés

Használjon egy érintőképernyős monitort Windows laptopja vezetéknélküli vezérléséhez, miközben a fő kijelzőnél dolgozik.

WolfVision browser

Integrált internetes böngésző

Jelenítsen meg internetes tartalmat a kijelzőn egymás mellett a szokásos prezentációs anyagával együtt a hihetetlen rugalmasság érdekében, tantermekben vagy tárgyalótermekben.

WolfVision Element

Szoba vezérlő felületek (API)

Előkészített modulok és személyre szabható felületek (API) elérhetőek a WolfVision rendszerekhez, ezzel lehetőséget adva, hogy a szoba vezérlőrendszerével kommunikáljanak LAN-on vagy USB-n keresztül.

WolfVision-recording

Capture Kiegészítő Csomag

Egységes kezelőfelületet biztosít a Panopto, Kaltura, Opencast és egyéb kompatibilis video management rendszerek számára a biztonságosabb, megbízhatóbb, ütemezhetőbb, rögzíthetőbb, feldolgozhatóbb, kezelhetőbb videofelvételek érdekében.

WolfVision quality

3 év Garancia

A Cynap / Cynap Core rendszerek mellé 3 év garanciát biztosítunk, melyet a vásárlás pillanatában 5 évre hosszabíthat.

WolfVision security

Vállalati szintű biztonság

Egyedi tervezésű, zárt, Linux rendszer biztosítja a 100%-os vezetéknélküli adatkódolást, IEEE802.1x hitelesítést, s az ezen felüli személyre szabható biztonsági funkciók szolgáltatják az önnek szükséges védelmet.

WolfVision office

Office 365 Kiegészítő Csomag

A Csomag egy MS Teams klienst kínál, továbbá elérést biztosít több ismert Office 365 alkalmazáshoz, mint például a Word, PowerPoint, Excel, Outlook, és a OneNote. (Aktív Office 365 felhasználó szükséges)

WolfVision-streaming

Webcasting Kiegészítő Csomag

Előadások, élő megbeszélések vagy megbeszélt találkozókhoz biztosít streaming lehetőséget akár Wowza-n, Youtube-on, Facebook-on (stb.) keresztül.

WolfVision no hidden charges

Ingyenes firmware, Díjmentes Licenc

A rendszeres firmware frissítések, új funkciókat és fejlesztéseket jelentenek, így hosszabbítva meg befektetése élettartalmát, segítve megtérülését.

WolfVision rm

Távoli kezelés és frissítések

Az ingyenes vSolution Link Pro szoftverünk biztosít könnyű távoli konfigurálást, megfigyelést, kezelést és frissítést a WolfVision rendszerekhez.

WolfVision meeting

vSolution Meeting

Szobafoglalási funkció, mely zavartalan együttműködésének köszönhetően az Outlook Calendar-ral kimagasló kezelhetőséget biztosít a tárgyalóhelyei beosztásához.

Fejlesztések és Kiegészítők

WolfVision vsolutionapp

vSolution App

Internetes konferencia vezérlő, Zoom, Teams vagy webRTC-be való belépéskor, felvételt engedélyez a tartalomról a mobil készülékre és még sok más (iOS, Android, Windows).

WolfVision MATRIX-Logo

vSolution MATRIX

Streameljen videót és hangot több képernyők között, összekapcsolt hálózat alapú AV technológia segítségével. – Aktív tanulási tantermekben, Gyakorlótermekben és tárgyalótermekben népszerű

Technikai jellemzők

Hasonlítsa össze a termékeket!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tudjon meg többet a díjnyertes vezeték nélküli prezentációs és kollaboratív rendszereinkről!