+36 1 8888 366 sales@aviansystems.eu

Vissza az áttekintő oldalra

Cynap Core Pro

 

Fejlett kollaboratív és prezentációs megoldás

BYOD vezetéknélküli képernyő megosztás

vSolution MATRIX kompatibilis

Zoom/MS Teams/WebRTC támogatás

Rajztábla és jegyzet funkció

Panopto/Kaltura rögzítő lehetőség

Egyszerűen kezelhető, elengedhetetlen kollaboratív funkciókat biztosít. A Fejlett hálózati integrációs lehetősége teszi a kisebb installációk ideális középpontjává. Emellett kulcsfontosságú eleme a MATRIX aktív tanulmányi megoldásunkhoz.

WolfVision Cynap Core Pro front
WolfVision Cynap Core Pro front
WolfVision Cynap Core Pro back-connectors

Alkalmazás és Hardverkulcs mentes képernyőmegosztás

Csatlakozzon és ossza meg képernyőjét a mobil készülékébe épített vezetéknélküli technológián keresztül. A vezetéknélküli BYOD megoldásunk alkalmazható – iOS, iPadOS, Android, Chrome OS, Windows és Mac eszközökkel – teljeskörű támogatással Airplay, Chromecast és Miracast képernyőtükrözéshez.

WolfVision Cynap Pure-pro-zoom-meetings

Azonnali hozzáférés a Zoom és MS Teams értekezletekhez

A Zoom és MS Teams internetes konferencia alkalmazásokhoz nyújtott támogatással könnyen indíthat rögtönzött értekezletet vagy csatlakozhat a betervezett Zoom értekezlethez egyből a Cynap Pure Pro készülékről. A WebRTC felületéhez szintén támogatást biztosítunk.

A tartalmak könnyű megosztása és megjelenítése

Az adatait könnyedén oszthatja meg egy kijelzőre akár felhőn, Internetes tárhelyen, vagy mobilkészülékén keresztül – még laptopja sem lesz nélkülözhetetlen többé – egyszerűen hozza el előadását egy USB-s adathordozón vagy töltse le egyből a felhőből!

WolfVision Cynap Pure-pro
WolfVision Cynap Core Pro back-connectors

Felhasználhatósági előnyök / HDMI bemeneti csatlakozás

A képesség, hogy 3 különböző hálózatot állítson be (pl. BYOD wifi, vezérlés és admin, internet szolgáltatás) jelentős előny, mikor oktatási környezetének tervein dolgozik.

A Cynap Core Pro-n egy HDMI bemenet is elérhető a szobai eszközök csatlakoztatásához, mint például vizualizálók, kamerák és számítógépek.

Jegyzeteljen bármely nyitott ablakra

Egészítse ki előadását a beépített jegyzet funkciónk használatával – vagy jegyzetelje észrevételeit a digitális tábla segítségével és mentse el mindkét végeredményt jövőbeni felhasználásra.

WolfVision Cynap Pure-pro-annotation

Kiegészítő lehetőségek

WolfVision quality

3 év Garancia

A Cynap / Cynap Core rendszerek mellé 3 év garanciát biztosítunk, melyet a vásárlás pillanatában 5 évre hosszabbíthat.

WolfVision Element

Szoba vezérlő felületek (API)

Előkészített modulok és személyre szabható felületek (API) elérhetőek a WolfVision rendszerekhez, ezzel lehetőséget adva, hogy a szoba vezérlőrendszerével kommunikáljanak LAN-on vagy USB-n keresztül.

WolfVision security

Vállalati szintű biztonság

Egyedi tervezésű, zárt, Linux rendszer biztosítja a 100%-os vezetéknélküli adatkódolást, IEEE802.1x hitelesítést, s az ezen felüli személyre szabható biztonsági funkciók szolgáltatják az önnek szükséges védelmet.

WolfVision no hidden charges

Ingyenes firmware, Díjmentes Licenc

A rendszeres firmware frissítések, új funkciókat és fejlesztéseket jelentenek, így hosszabbítva meg befektetése élettartalmát, segítve megtérülését.

WolfVision proven tec

Touchback vezérlés

Használjon egy érintőképernyős monitort Windows laptopja vezetéknélküli vezérléséhez, miközben a fő kijelzőnél dolgozik.

WolfVision office

Office 365 Kiegészítő Csomag

A Csomag egy MS Teams klienst kínál, továbbá elérést biztosít több ismert Office 365 alkalmazáshoz, mint például a Word, PowerPoint, Excel, Outlook, és a OneNote. (Aktív Office 365 felhasználó szükséges)

WolfVision browser

Integrált internetes böngésző

Rugalmasan kezelhető előadásanyagok tantermekben vagy tárgyalókban: jelenítsen meg internetes tartalmat a kijelzőn, szokásos prezentációs felülete mellett, egy képernyőn.

WolfVision rm

Távoli kezelés és frissítések

Az ingyenes vSolution Link Pro szoftverünk biztosít könnyű távoli konfigurálást, megfigyelést, kezelést és frissítést a WolfVision rendszerekhez.

WolfVision meeting

vSolution Meeting

Szobafoglalási funkció, mely zavartalan együttműködésének köszönhetően az Outlook Calendar-ral kimagasló kezelhetőséget biztosít a tárgyalóhelyei beosztásához.

Fejlesztések és Kiegészítők

WolfVision MATRIX-Logo

vSolution MATRIX

Streameljen videót és hangot több képernyők között, összekapcsolt hálózat alapú AV technológia segítségével. – Aktív tanulási tantermekben, Gyakorlótermekben és tárgyalótermekben népszerű

WolfVision-recording

Capture Kiegészítő Csomag

Egységes kezelőfelületet biztosít a Panopto, Kaltura, Opencast és egyéb kompatibilis video management rendszerek számára a biztonságosabb, megbízhatóbb, ütemezhetőbb, rögzíthetőbb, feldolgozhatóbb, kezelhetőbb videofelvételek érdekében. (2021 3.negyedévében lesz elérhető)

WolfVision vsolutionapp

vSolution App

Internetes konferencia vezérlő, Zoom, Teams vagy webRTC-be való belépéskor, ami sok más funkció mellett pl. felvételt engedélyez a tartalomról a mobil készülékre. (iOS, Android, Windows).

WolfVision Cynap Pure-remote

Távirányító

Opcionális távirányító igény szerint elérhető

Technikai jellemzők

Hasonlítsa össze a termékeket!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tudjon meg többet a díjnyertes vezeték nélküli prezentációs és kollaboratív rendszereinkről!